30 de juny 2019

XX Open Internacional de hoquei Subaquàtic


El passat dissabte 29 de juny es va celebrar a les instal·lacions del Poliesportiu Marina-Besòs. El XX Open Internacional de Hoquei Subaquàtic Ciutat de Sant Adrià.

Els equips estaven citats a les 8:30 per iniciar el open, equips que venien dels països europeus amb presencia del nostre esport com, Anglaterra, Holanda, Bèlgica, Portugal, Itàlia i França, a demes dels Nereida, equip de Vitòria, i dels nostres companys de L’Escala els Anxovetes, que eren l’equip amb la mitjana mes jove.  Així un total de 14 equips participants.

Dels seitons vam fer tres equips, ISB_A, ISB_1 i els nostres juniors, que van participar com a Selecció SUB18, ja pensant en el rodatge per el mundial de Sheffield d’aquest Agost.

Aquest any vam comptar amb la visita del Sr. Pere Vilà i Collmalivern, Representant Territorial de l’Esport a Barcelona i comarques de Catalunya, al que hem d’agrair la estada al nostre Open, en un dia on la seva agenda estava plena, va fer un forat per venir a veure el nostre esport a la màxima plenitud, com es un torneig internacional que porta 20 anys fent-se, i a donar el seu suport als esportistes catalans que aniran amb la selecció espanyola al mundial sub18 aquest agost.

Tot el torneig es va desenvolupar  amb total tranquil·litat, van ser 10 h de hoquei sense parar on els jugadors es van tindre que esforçar molt, ja que teníem equips que ja van preparant tant el mundial com el europeu i venen tant preparats com els nostres juniors camí al mundial. També vam poder gaudir de la tradicional paradeta de fruita fresca, melons i síndries, ja un clàssic que els jugadors quan comença a apretar la calor, van buscant. La paradeta esta regentada per les mares i pares dels nostres jugadors, son un grup indispensable per el bon funcionament del torneig.

En el repartiment de premis van quedar primers el equip portuguès Lisboa Club, segons el equip italià Azzure 1 i tercers l’equip belga Holy Orca. Mencionaré el quart lloc que va ser per els nostre juniors, els jugadors catalans de la Selecció Espanyola Sub18, tant de ISB com d’Anxovetes.

Des de aquí agrair a tots els membres del club que van col·laborar en tot el que va fer falta per poder portar endavant el open, tant jugadors, membres del staf organitzatiu, pares i mares. Agrair al personal del Poliesportiu que ens va atendre tan be, com sempre fan, des de el director fins els membres de manteniment, recepció i socorristes. Tambe agrair al ajuntament les facilitats que ens donen sempre per poder realitzar el nostre Open, des de la regidoria d’esport fins la brigada que ens tracta tan be. I agrair a la FECDAS el suport que ens dona.

Realment amb tan bon equip es fa molt fàcil fer un bon torneig, moltes gracies a tots.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada