17 de nov. 2016

Campionat de Catalunya

dimecres, 9 de novembre de 2016

Cartell del 15è Campionat de Catalunya


El Campionat de Catalunya, amb organització de la Federació Catalana d’Activitats Subaquàtiques (FECDAS) i el Club Esportiu d’Hoquei Subaquàtic, es farà a la piscina interior  del Club Natació Sabadell (Can Llong), que té 50 metres de llargada.

El Club Natació Sabadell facilita les seves magnífiques instal·lacions per a la celebració d'aquesta quinzena edició del Campionat de Catalunya, que es desenvoluparà aproximadament entre les 11:00h i les 20:00h -aproximadament-, i que culminarà amb el lliurament de guardons.

Al Campionat de Catalunya hi participaran 5 equips absoluts i 3 equips infantils.
Entre el clubs catalans que hi participaran hi ha: SES Tarraco, Kokimuxu Hoqueisub, CAS Català, Intrèpids Seitons del Barcelonès, Orca Diving i GEAS Hoqueisub. El Club Dolphin de Perpinyà i el Nereida Hoqueisub del País Basc també en prendran part amb invitació especial de l’organització.

Com ja ha fet en d'altres edicions, el grup Cobega esponsoritzarà el Campionat amb beguda isotònica Powerade i Ferrero Iberica amb Kinder proporcionaran regals dolços per tots els participants.
El cartell del 15è Campionat de Catalunya l'ha dissenyat en José Carlos Muñoz Lasala, el "Messi" de CAS Català.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada