4 de febr. 2016

Torneig dels Pirineus - Toulouse

El passat cap de setmana, els 29, 30 i 31, jugadors del Club ISB van participar, representant a la Selecció Catalana en el 11 Torneig del Pirineus, que es va fer a la ciutat francesa de Toulouse.

La selecció va ser formada per dos equips, cada un a una categoria diferent, a la categoria d’honor participaven la Marina, Alex i Timothee, juntament amb quatre jugadors dels Geas, Carlos, Adrian, Oscar i David, i dos de Tarraco, Edgar i Ezequiel.

En l’altre equip de la selecció catalana estaven els nostres juniors mes la Sara, també amb un jugador junior del Tarraco, Conrado, que juntament amb els nostres jugadors  Arnau Sánchez, Oriol, Damián, Lucas, Alfonso, David i Arnau Sastre, tots ells dirigits per el nostre entrenador Alex Quintero.  Tots van fer un digne paper en els partits jugats, cal recordar que eren els únics juniors, la resta d’equips eren de categoria absoluta, això va portar moltes mostres de sorpresa per part dels equips rivals al descobrir la edat dels components de la selecció catalana.

Per tots ells va ser la primera vegada que jugaven  un campionat de nivell fora de les nostres fronteres, una nova experiència a sumar en la carrera esportiva d’aquest joves valors del hoquei català.

I evidentment cal dir que com sempre els nostres juniors estaven ben animats per els pares, que un altre cop van saber estar al nivell de la competició recolzant i animant als jugadors, tot i que vam tindre temps de visitar la ciutat, com es pot veure a les fotos fetes per Damián.

Agrair especialment a Timothee, la seva paciència amb nosaltres fent de traductor, gracies Timothee.
I també agrair a tots, els moments tant entranyables que vam viure en el cap de setmana a Toulouse, jugadors i acompanyats. Tots junts fent  pinya.


Gracies a tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada