11 de nov. 2015

XIV Campionat de Catalunya de Hoquei Subaquàtic

El passat dia 7 de novembre, vam participar en el XIV Campionat de Catalunya de Hoquei Subaquàtic que va organitzà la FECDAS amb la col·laboració del equip de Cas Català i  l’ajut de la resta d’equips.

ISB es presentava amb un equip infantil, un femení i dos equips a la categoria absoluta, així com participant en l’embrió de una selecció junior.

Després de passar tot el dia a la piscina de Can Lloc de Sabadell, el boti va ser el següent.
El primer lloc l’equip infantil i per tant campió de Catalunya, destacar que aquest cop no van participar els juniors, per tant els nostres infantils ja tenen el mèrit de volar sols, felicitar aquestes noies i nois que amb la seva curta edat van aguantar els partits amb dos parts.

El primer lloc del nostre equip femení, que podem dir de les nostres guerreres, dos paraules,
 IM PRESSIONANT. Felicitar-les perquè es un equip en formació i te una trajectòria sense límits.

Els dos equips de la categoria absoluta, van quedar tercers i quarts, eren equips amb baixes significatives i en plena formació, amb la integració dels nostres juniors. De moment, de moment, no podem demanar res mes, però en un parell d’anys aquest equip serà dels millors a Europa, tot gracies al nostre equip tècnic, que es el que ens te acostumats, mal acostumats casi, a contar les participacions al tornejos per pòdiums.

Felicitar a tots el jugadors, per el tarannà que van demostrar al campionat i la esportivitat dels seus actes, per sobre dels triomfs tenim que destacar el caràcter noble de tots els jugadors i això es culpa del veterans que transmeten els valors als mes joves.

I no vull deixar de felicitar als pares, quin paper faríem sense els pares que portant els nens a la piscina estan hores i hores veien com surten i es tornen a ficar a l’aigua, gracies a tots vosaltres que quan es necessita qualsevol cosa o assistir a qualsevol acte sempre esteu allà on se un demana. GRACIES.

En fi, gracies a tots per fer d’aquest club el que es, i el que serà.


I gracies a Damian i Miquel per les fotos, així ens serà mes fàcil recordar el pas per aquest campionat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada