3 de jul. 2015

El cap de setmana del 27 i 28 de juny el nostre club va ser convidat a participar al Campionat de Espanya que es va realitzar a les instal·lacions del Pabellón Esperanza Lag, a Elx, en una zona amb alta concentració d’espais esportius.

Ens vam desplaçar 31 membres del nostre club entre jugadors i pares de jugadors, ja que en aquesta ocasió van participar amb l’equip sènior 6 jugadors infantils.

Per els infantils era el primer cop que feien una sortida de dos dies amb els grans per anar a una competició,  va ser una experiència única. Primer campionat d’Espanya, primeres experiències fora de la piscina amb els que són el seu mirall esportiu, només calia veure’ls per saber que s’ho estaven passant d’allò mes bé.

Tots vam anar a parar a una casa de colònies a Arx, a 20 min de la piscina. Allà vam arribar cap a les 24 h del divendres, i a dormir, doncs ja vam sopar pel camí.

Els dos dies van ser inoblidables per tots. Els sèniors es van retrobar amb amics que veuen de campionat en campionat, els infantils observant els sèniors i aprenent d’ells tant al terreny de joc com al temps de descans, i els pares veient com s’ho passaven els “peques” de l’expedició.

Van conèixer, i es van fer fotos, un jugador del mític equip dels Barbarians, Torto, que jugava amb un del equips de Madrid, els Murlocks. Els Barbarians és un equip format pels millors jugadors de hoquei subaquàtic del món, entre ells està el nostre director esportiu, Amar Sarmiento, i també ha passat  Juan José Riva, que havia jugat amb els Seitons. Aquest últim va obsequiar un banyador amb els colors d’aquest mític equip a un dels nostres jugadors infantils.

Els clubs que van participar han estat, a la categoria mixta, Geas, Murlocks, ISB equips, SES Tarraco, CMHS masculí i Cas Català. Per part de les dones, CDHS Sevilla Femení, ISB, CMHS femení (Madrid).

Durant els dos dies del cap de setmana es van enfrontar els equips en modalitat lliga, amb els següents resultats:

Lliga femenina

Campiones les noies de CMHS de Madrid, a continuació les sevillanes del CDHS i, en tercer lloc, les noies de l’ISB de Sant Adrià.



 3r Lloc ISB
2on LLoc Sevilla


1er lloc Madrid





Lliga mixta

Campions els jugadors dels Murlocks de Madrid, amb l’ISB de Sant Adrià (empatat a punts, però amb un gol en contra més) com a subcampió i el Geas de Figueres en tercera posició. Els jugadors del CMHS de Madrid van quedar quarts, els del SES Tarraco cinquens, l’ISB B de Sant Adrià sisè i el Cas Català de Sabadell setè.





3er Lloc Geas Figueres


2on Lloc ISB Sant Adrià


1er Lloc Murlocks



Un cop acabat el campionat i havent desmuntat els camps de jocs i carregat el material a les furgonetes, vam començar el camí de tornada. Ens esperàvem sis hores de ruta, però tenien una gran satisfacció: el nostre club és primer a Catalunya i segon a Espanya i Europa. No és un currículum dolent per tancar les competicions oficials d’aquesta temporada 2015 i posar-nos a preparar el nostre campionat internacional, que es disputarà el proper 4 de juliol a la piscina de les instal·lacions del Poliesportiu Marina Besòs, a Sant Adrià.

Ja tenim les fotos penjades als albums de Seitons






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada