8 de maig 2015

Entrega medalles Campions de Catalunya 2015

El passat 25 d’Abril en el salo d’actes de la Federació Catalana d’Activitats Subaquàtiques, situat al Moll de la Vela, 1 (Zona Fòrum). Es va celebrar l’entrega de medalles a tots els esportistes de la federació que dintre dels seus esports van ser campions de Catalunya l’any 2014.

Dins del esport de hoquei subaquàtic el Club Esportiu Intrèpids Seitons del Barcelonès es va emportar les medalles a campions de categoria absoluta e infantils.

De aquest triomf hi han dos detalls a subratllar , felicitar  als nostres campions per ser el tercer any consecutiu que aconsegueixen arribar a aquesta celebració amb ambdós categories i també  cal remarcar que aquest any dins la categoria absoluta han participat en la consecució del Campionat de Catalunya quatre dels nostres infantils, que van formar part de l’equip guanyador. 


De aquest èxit de la nostre pedrera cal felicitar al entrenador de infantils Saul Quintero i al director esportiu Amar Sarmiento, ja que ells son els responsables de la trajectòria esportiva  plena d’èxits dels equips de hoquei subaquàtic del ISB.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada