14 de gen. 2015

ESTAND ADRILÀNDIA 2015


Com cada any, encetem l’any i  gener, amb Adrilàndia,  dies 3 i4, on posem el nostre estand per informar a la ciutadania del nostre esport i del nostre club.

Aquest any a estat una mica especial,  ja que no teníem la piscina del Poliesportiu Ricart, per tant vam estar a la planta de la pista de basquet del poliesportiu amb les altres entitats culturals, ens vam dedicar a fer que els mes petits pintessin i es passessin una estona divertida mentre li retallàvem les caretes que pintaven .

Aquest any els nens que vulguin provar els nostre esport estaven convidats a vindre a la piscina del Besòs, la nostre, els dies 16 i 17 en el nostre horari d’entrenaments infantils. 

El nostre, va ser el únic estand amb una pantalla de moltes polsades i evidentment  amb el canal Seitonil constantment donant pel·lícules de hoquei subaquàtic. Aixi tothom que es va apropar va poder veure de que es tracta aquest esport

I tot això gracies als pares que van col·laborar, que en el fons es la nostre força, la unió que tenim i el saber estar sempre a on fa falta estar.


Unes fotos per demostrar el nostre estand. No estem tots els que vam ajudar, es una representació, realment vam anar molts mes, i un cop mes gracies a tots els que van col·laborar. Amb les piles posades comencem aquest 2015, que ja ens espera Figueres.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada