1 de des. 2013

Hola,
Ja tenim les fotos del torneig de Perpinyà al nostre bloc, fotos fetes per els nostres fotògrafs Miquel i Damian, desde aqui donar les gracies a tots dos.
Copia article del bloc de la federació, amb aquesta explicació, no cal dir res mes.

dimarts 26 de novembre de 2013

2on Torneig Transpirinenc Infantil


El 24 de novembre passat, els equips infantils catalans es van desplaçar a la ciutat francesa de Perpinyà, atrets per la celebració del 2on Torneig Transpirinenc d'Hoquei Subaquàtic Infantil organitzat a la Piscine du Rivesaltes.

45 atletes de quatre clubs - Daulphy Hocheysub de Perpignan, Anxovetes de l'Empordà, Intrèpids Seitons de Sant Adrià del Besòs i Kokimuxu Hoqueisub de Sant Quirze del Vallès - van jugar de les 12h a les 15h fent un quadrant de partits.

La classificació final del torneig va ser: 1ers, Daulphy; 2ons, Anxovetes B; 3ers, ISB A; 4ts, Kokimuxu; 5ens, ISB B; 6ens, Anxovetes A.

Després de l'entrega de guardons es va fer un suculent pica-pica preparat per l'organització del torneig, que entre d'altres coses, va servir per recuperar les forces!

Aquestes trobades són vitals. Permeten divertir-se i connectar entre clubs, a la vegada que contribueixen a millorar el nivell de joc dels jugadors desenvolupant tot l’aprenentatge adquirit en els entrenaments i assolir-ne de nou.

Cal esmentar l'alta participació dels pares i familiars dels joves atletes, que, inequívocament, són la clau que ha obert les portes a engrandir l’Hoquei Subaquàtic. Són els principals artífexs del creixament qualitatiu, quantitatiu i humà que potencia aquest esport, sense oblidar el paper que juguen amb el seu esforç diari els responsables i entrenadors com ara en Boris Weitzman, els germans Quintero, Àlex i Saül, en Pol Lòpez, en Carles Rabell, en Jordi Sastre, en David Martínez, en Roger Esteve, en David Palomo, en Xavi García, l'Eva Ribas i en Ginés Sánchez, entre d'altres, que són molt grans!

Després d'un merescut descans, la propera trobada es farà a Figueres, el dia 15 de desembre, durant els actes de L'Hoquei Subaquàtic en favor de La Marató de TV3 que organitzarà el Club GEAS de l'Empordà a la Piscina Municipal de Figueres.

Síntesi: Boris Weitzman.
Fotografies: David Martínez i Agustina Jaques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada