30 d’ag. 2019

Hoquei Subaquàtic espanyol queda tercer en el Mundial Sub19 jugat a Sheffield, aquest agost.


La jove selecció espanyola Sub19 va conquerir la medalla de Bronze en el mundial celebrat a la ciutat anglesa de Sheffield del 4 al 24 d’agost.

La expedició estava formada per 13 jugadors, dos entrenadors i un àrbitre, dels 16 components, 14 tenien com a Federació la catalana, i els dos membres restants la Madrilenya.
Gran triomf per tant per las bases d’aquest esport minoritari a tota espanya. Dels 14 catalans dos pertanyien als Anxovetes de L’Escala i la resta,12,  al equip Adrianenc Club Esportiu ISB de Hoquei Subaquàtic.

El torneig es va desenvolupar en tres parts, una primera tots contra tots en les diferents categories de masculí i femení, sub24 i sub19, una segona on segons els resultats fas els creuaments i les semis i finals.

En la fase de grups, tots contra tots, el combinat espanyol va guanyar a les seleccions d’Argentina, França i Canada ( per partida dobla),  en els creuaments va tocar contra França, selecció molt potent dins del àmbit mundial, els nostres jugadors dirigits per els seus entrenadors Saul i Alex, van aconseguir guanyar-los, per 3 a 2, jugant com saben fer els nostres, molt tècnics i deixant el joc fort que defineix als francesos.

En semis va tocar Nova Zelanda, vam fer casi el millor partit del mundial, vam caure derrotats, per 3 a 2, amb un partit molt bo, que ambdós equips recordaran per sempre, vam caure contra els que van ser els campions del mon, cal senyalar que al final les dues aficions  ens vam felicitar per el bon partit que vam veure.

Ja nomes quedava anar a jugar per el tercer i quart lloc contra Sudàfrica, en un dels millors partits que he vist fer a la selecció, tothom conscienciat de les seves possibilitats, tothom a punt, i quan jugant així aquest joves fan el que van fer, guanyar, van guanyar per 5 gols a 4, vam conquerir la medalla de bronze. A una potencia mundial com Sudàfrica, que va poder portar un equip a cada categoria.

Cal ressaltar als components de la selecció sub24 italiana per el recolzament que ens van donar durant el partit contra els sud-africans, magnífic veure com tots els components de una selecció amiga animen als espanyols.

Una gran gesta dels components del equip i una gran experiència per tots. Ara a per altres objectius.



Agrair a tothom que ha col·laborat amb aquest triomf, seria molt llarg i segur que em deixava a mes de un injustament, per tant, gracies a tots, per creure en un somni fins el final.





















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada