8 de gen. 2019

XVII Campionat de Catalunya, 17 de Novembre 2018


Bon dia,

El passat  17 de Novembre es va celebrar el XVII Campionat de Catalunya a les piscines del Poliesportiu Besòs, va estar organitzat per la FECDAS i el Club Esportiu ISB de Sant Adrià,  amb la col·laboració del Ajuntament de Sant Adrià, del Consell del Esport de la Generalitat i els dirigents del Poliesportiu Besòs, sense el seu ajut no es podria haver realitzat, per això els agraïm el esforç i la paciència que han tingut.

El torneig va començar a les 13h, es van reunir els equips infantils/juniors de Catalunya axi com el equip TOP de ISB, juntament amb el  equip de Vitoria, Nereidas.

Els jugadors ho van passar molt be, en la competició infantil/junior va guanyar ISB, però molt apurats per els Anxovetes de L’Escala, que any rere any ens demostren el seu nivell , no en va, tenen tres jugadors a la selecció espanyola SUB19.

A la segona part van del torneig van fer creuaments entre jugadors dels diferents equips, i aquí es on els jugadors fora de la seva zona de confort, amb el seu equip, donen el màxim de si mateix i segons ells, es la part mes divertida, fora dels lligams que suposa jugar en el teu equip.

A les 21h es va donar per acabat el torneig i un cop recollits els camps i entregats els detalls per la assistència, que en lloc de ser copes, van ser discos de hoquei, regal agrait i molt pràctic. Van anar tots plegats al sopar del Campionat,  on pots parlar del torneig amb els jugadors dels altres equips, i es on es fa realment pinya dins de l’esport.

 

 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada